O nama

Kompanija MKD doo posluje na tržištu Srbije I regiona još od 1985. godine. U početku je poslovalo kao SZR „Kovač” Nova Pazova, koja je bila specijalizovana za proizvodnju proizvoda od metala i delova za autobuse i kamione. Od 1991. godine posluje kao preduzeće pod imenom MKD doo Nova Pazova. Kompanija MKD doo se tokom proteklih godina tehnološki razvijala i pratila svetska naučno- tehnološka kretanja.

MKD - kocioni sistem

Danas je MKD doo lider u regionu u prodaji i distribuciji, kao i ugradnji delova za autobuse i kamionski program velikih svetskih proizvođača delova Knorr Bremse, Wabco, Haldex... U okviru razvoja poslovanja MKD doo je tokom poslednjih nekoliko godina uveo i uslugu kompjuterske dijagnostike kao važnog segmenta poslovanja. Menadžeri kompanije MKD doo su sertifikovani za obavljanje kompjuterske dijagnostike od strane EU kompanija za proizvodnju delova za vozila (Knorr Bremse, Wabco, Haldex).

Kvalitet, sigurnost i uredno poslovanje koje je MKD doo oduvek primenjivao u radu, prepoznale su mnoge velike srpske i strane kompanije koje svoja vozila održavaju u servisu MKD doo.

MKD doo je tokom svog poslovanja podsticalo ekonomski, socijalni i društveni razvoj lokalne zajednice Opštine Stara Pazova u kojoj deluje. Sve to potvrđuju mnogobrojne zahvalnice lokalne zajednice, pohvale naših kupaca, priznanja i sertifikati kvaliteta.

Referenc Lista

Adresa:
Sedište: Crnogorska 7, Nova Pazova
Servis: Cara Dušana 139
Telefoni:
022/325 058, 322 787, 063/713 6657

Copyright © 2010 MKD. All rights reserved
design by megafon.studio